Skip to content

Hoe werkt het

De makkelijkste manier om jou administratie te organiseren

  • Verbindt je met die partij die jij vertrouwt
  • Eenvoudig documenten en gegevens ontvangen en opslaan.
  • Voor jou altijd gratis, bedrijven die informatie bij jou afleveren betalen voor de dienst
  • Tot 2.000 persoonlijke documenten gratis uploaden;
  • De aangesloten bedrijven betalen deze dienst voor jou gratis voor jou is

Jouw informatie bij jou!

Digitale identificatie

Die waslijst aan wachtwoorden en gebruikersnamen, weg ermee. Persoonlijke identificatie met Isme op eIDAS hoog niveau en log eenvoudig in op elke Mijn omgeving

Digitale verbinding

Je kan je digitaal verbinden met die organisaties die je vertrouwt. Organisaties worden zo in staat gesteld relevante informatie bij je af te leveren of bij je op te vragen.

Digitale toestemming

Geef toestemming op alles wat je ontvangt en wat je deelt. Met een audittrail heb je een eenvoudig overzicht van alle handelingen in jouw kluis.

Afleveren informatie

Gebruiker kan van betrouwbare organisaties waarmee zij vebonden is (gevalideerde) data en documenten ontvangen en daarmee afgeleverd krijgen in de persoonlijke kluis.

Informatie verzoek

Gebruiker kan een ‘Dataverzoek’ ontvangen van een organisatie waarmee zij verbonden is. Met een akkoord geeft de gebruiker tijdelijk toegang tot een selectie van data en documenten.

Electronisch betalen

Het elektronisch betalen van facturen via iDeal. Direct, of in ingepland de toekomst. Ook eenvoudig omzetten van betaalwijze naar automatische incasso.

In de nabije toekomst

Het digitaal ondertekenen van een document waarbij de gebruiker een digitale handtekening kan plaatsen op een document dat door de organisatie wordt aangeboden. Door het hoge identificatie niveau staat de kwaliteit gelijk aan een natte handtekening.  

Wanneer de Gebruiker de handtekening plaatst wordt het getekende document teruggeleverd aan de organisatie en staat direct in jou eigen kluis.