Skip to content

Jouw administratie digitaal, eenvoudig én veilig up to date

Doccle is een digitaal platform waar meer dan 2,5 miljoen mensen documenten afhandelen en bewaren van uiteenlopende bedrijven. 

Doccle is geschikt voor mensen van 16 tot 116 jaar. Iedereen kan zowel gebruikmaken van onze mobiele app als van de website om zijn administratie te organiseren.

Jouw administratie op één plek organiseren bespaart je heel wat tijd.

Consument eerst!

De eindgebruiker staat centraal bij alles wat we doen. Dat is ons vertrekpunt.

Sector overstijgend

We verbinden sectoren en lossen overkoepelend vraagstukken op

Community gedreven

We verbinden sectoren en lossen overkoepelend vraagstukken op

Waarom Doccle

Doccle is al jaren het grootste en meest innovatieve platform voor digitale administratie in België.

Met Doccle beheer je je volledige administratie makkelijk, snel en digitaal in jouw persoonlijke digitale kluis. Documenten van verschillende bedrijven ontvang je veilig en snel. Je kan ze vervolgens betalen, ondertekenen, delen en bewaren.
Jouw informatie kan je met toestemming makkelijk delen met jouw organisaties.

Zo ben je altijd zeker dat je administratie op orde is en bespaar je heel wat tijd en kopzorgen.

Wat kan je met Doccle?

Documenten ontvangen

Organisaties waar jij je mee hebt verbonden, leveren documenten direct af in jouw persoonlijke kluis. Daar worden ze veilig en zolang jij dat wil, bewaard.

Facturen via iDEAL betalen

Als je een factuur krijgt kan je die eenvoudig betalen of inplannen in de toekomst. Na betaling staat de factuur overzichtelijk in je archief.

Documenten ondertekenen

Een document kan je ondertekenen vanuit Doccle. Ook als je met anderen moet tekenen. Het ondertekende document wordt direct in jouw kluis gearchiveerd.

Informatie verzoek

Een organisatie waarvoor jij akkoord hebt gegeven om te verbinden, kan een verzoek tot informatie naar je sturen om informatie uit te wisselen.

Digitale identificatie

Die waslijst aan wachtwoorden en gebruikersnamen, weg ermee. Persoonlijke identificatie met Itsme op eIDAS hoog niveau. Log veilig in op elke Mijn-omgeving.

Digitale verbinding

Je kan je digitaal verbinden met die organisaties die je vertrouwt. Organisaties worden zo in staat gesteld veilig informatie bij je af te leveren of bij je op te vragen.

Ben je fan? Aarzel niet en meld je aan

Schrijf je hier in als fan van Doccle, dan nemen we jouw inschrijving mee naar grote organisaties om ze te overtuigen met Doccle aan de slag te gaan.

Vertel het gerust verder want hoe meer mensen meedoen, hoe makkelijker het wordt.