Skip to content

Een hechte en duurzame relatie met je klanten

Met Doccle creëer je een betere gebruikerservaring voor je klant, de consument. Het in-contact blijven is eenvoudiger, veiliger en goedkoper. Je klant wordt beter bediend terwijl jij goedkopere processen en lagere IT kosten hebt. 

Bewezen veilige widgets en API’s zijn eenvoudig integreerbaar. Dit geeft ruimte voor je digitale transformatie.

17 %

meer verkeer naar ‘Mijn omgeving’. Met Single Sign On direct inloggen op de juiste pagina

50 %

beter betaalgedrag: na betaling heeft de consument de factuur in eigen kluis

76 %

verbetering incasso van het proces omdat de consument dit eenvoudig kan instellen

Waarom Doccle

Doccle is al jaren het grootste en meest innovatieve platform voor digitale administratie in België, en komt nu ook naar Nederland. Meer dan 2,3 miljoen Belgen ontvangen, behandelen en bewaren vandaag al documenten op Doccle. Bedrijven besparen kosten én verbeteren hun dienstverlening. Met honderden partnerships en meer dan 100 miljoen verzonden documenten per jaar is Doccle marktleider in België.
Wereld mét Doccle

Voordelen voor jouw bedrijf

Doccle digitaliseert en vereenvoudigt je administratieve processen.
Vereenvoudig je dure “mijn-omgeving”, geen hoge IT-kosten, makkelijk een digitale relatie met je consument opbouwen & onderhouden, en dat alles veilig en in orde met de AVG wetgeving.

Oplossingen voor jouw organisatie

Afleveren informatie

Gebruiker verbindt zijn persoonlijke kluis met zijn organisaties die vervolgens veilig gevalideerde data en documenten hierin kunnen afleveren.

Informatie verzoek

Gebruiker kan een 'verzoek’ ontvangen van een organisatie waarmee hij verbonden is. Met een akkoord geeft de gebruiker tijdelijk toegang tot een selectie van data en documenten.

Elektronisch betalen

Het elektronisch betalen van facturen via iDEAL. Direct of in de toekomst ingepland. Ook eenvoudig omzetten van betaalwijze naar automatische incasso.

Ondertekenen

Formele documenten eenvoudig en veilig ondertekenen. Zowel voor één persoon en meerdere personen.De getekende versie wordt direct bewaard in je kluis.

Digitaal identificeren

Die waslijst aan wachtwoorden en gebruikersnamen, weg ermee. Persoonlijke identificatie met Itsme op eIDAS hoog niveau.

Digitale verbinding

Met je klanten heb je een digitale verbinding. Hierdoor kan je een hechte relatie onderhouden. Bij je beheer of nazorg proces bedien je je klant eenvoudig en 'op maat'!

Doccle levert voordelen voor bedrijven. Welke voordelen levert het voor mijn klanten eigenlijk?