Ons verhaal

Bij Doccle geloven we dat online administratie heel eenvoudig kan zijn. Onze slimme app brengt al je administratie snel en veilig in orde. Benieuwd naar het ontstaan van Doccle en de waarden van ons bedrijf?

De lancering van Doccle

Doccle kwam tot stand nadat een aantal grote bedrijven besloot om de koppen bij elkaar te steken om de digitalisering van hun documenten te versoepelen. Ze werkten samen om een platform te ontwikkelen dat gemakkelijk en goed werkte, zodat hun klanten digitale administratie als iets positiefs konden ervaren.

Het allereerste document op Doccle was van KBC. Een bedrijf dat nog steeds elke dag documenten verstuurt via Doccle!

Groepsfoto Doccle

Samen sterk

Vandaag is Doccle het grootste platform voor digitale administratie in heel Europa. Ook ons team is gegroeid naar 40 enthousiaste Docclers. Samen blijven we continu innoveren om onze apps en online omgeving te verbeteren. Zo kunnen we eender welke soort gebruiker bereiken via eender welk soort kanaal.

We zochten een naam die gemakkelijk bleef hangen in elke taal. Een naam die ook een werkwoord kon worden. Doccle jij al mee?

Bram Lerouge, CEO Doccle
Doccle logo groene achtergrond

Open mindset

De kleurrijke regenboog in het logo staat symbool om aan te geven dat Doccle openstaat voor iedere soort organisatie of bedrijf. Zo kun je in één app zowel je ziekenhuisfacturen, loondocumenten als verzekeringsdocumenten vinden.

Kies vandaag nog voor het ultieme digitale communicatieplatform

Ontvang, bewaar en betaal vanaf nu al je documenten op één plek.