Aangetekende zendingen

Aangetekende zendingen

Doccle is het meest efficiënte systeem voor aangetekende zendingen met de zekerheid dat documenten veilig en tijdig bij de ontvanger aankomen. Door volledige ‘timestamps’ op cruciale momenten vervangt dit wettelijke digitale proces, de papieren versie tegen veel lagere kosten (slechts 17% van de originele kosten). 

Geen rompslomp meer

Iemand fysiek naar het postkantoor sturen is niet meer nodig bij een digitale, aangetekende zending. Wordt de zending niet digitaal opgehaald, dan stuurt Doccle alsnog een papieren versie. Bovendien bewaart Doccle automatisch en voor elke zending een bewijsstuk in archief.

Snelle implementatie

Doccle verlaagt de drempel om te starten met digitale aangetekende zendingen. Begin met een toegankelijke, gebruiksvriendelijke applicatie of werk via eenvoudige API-integratie.

Betrouwbaar en rechtsgeldig

Bij aangetekende zendingen is het noodzakelijk om de levering aan te kunnen tonen en vast te leggen. Met eIDAS biedt Doccle rechtsgeldige en gekwalificeerde aangetekende zendingen aan.

Icoon account maken donkergeel

Een betere ervaring voor de ontvanger

Door het digitale proces hoeft de ontvanger niet thuis te zijn of zich te verplaatsen. Hij ontvangt de zending waar en wanneer hij wil, en hij heeft hiervoor zelfs geen Doccle-account nodig.

Ontdek onze tarieven

Met onze oplossingen bieden wij u de keuze tussen verschillende opties, om aan uw verzendbehoeften te voldoen.

 

Kies uw pakket

Hoor het ook eens van een ander

Doccle is een mooie aanvulling op ons online kantoor, wat ervoor zorgt dat de klanten alles van A tot Z digitaal kunnen afhandelen.

Geert Van Den Eeckhout, NZVL

Ik kan Doccle alleen maar aanraden. De verdeling van loondocumenten verloopt sneller, veiliger en makkelijker. Administratieve vereenvoudiging is altijd een voordeel, voor zowel de hr-afdeling als voor de medewerkers die nu een overzichtelijk digitaal archief ter beschikking hebben met al hun documenten.

Rigo De Moor, Waterlink

Het is absoluut een kostenbesparing. De handeling van loondocumenten valt weg. Ze hoeven niet meer geprint, verstuurd of uitgedeeld te worden. De medewerkers vinden al hun documenten gemakkelijk terug in het overzichtelijk archief. Het is bovendien volkomen veilig.

Steven Laurent, Acerta

Doccle sluit naadloos aan bij ons sociaal secretariaat en je bespaart kosten door het wegvallen van het printen en versturen van loondocumenten. Werknemers hebben nu een veilig online archief waar ze over een lange termijn toegang hebben tot al hun HR-gerelateerde documenten.

Leo Denissen, UZ Leuven

EcoWerf gaat nog een stapje verder en geeft nu ook haar eigen medewerkers het voordeel om de loonbrief digitaal via Doccle te ontvangen. Daarmee geven we zelf het goede voorbeeld en streven we zoveel mogelijk naar een paperless bedrijf.

Machteld Vanden Bosch, Ecowerf

Aangetekende zendingen via Doccle, dat is…

Individueel elektronisch afgiftebewijs
Volledig digitale afhandeling voor de verzender
Controle op datum van verzending
Ondertekenen met of zonder Doccle-account als ontvanger
Identificatie door itsme®
4 tot 7 keer goedkoper dan papieren aangetekende zendingen
Versturen naar vennootschappen en zelfstandigen met MKB-controle
Een betrouwbaar platform met een hoge beschikbaarheid

Start vandaag nog met aangetekende zendingen via Doccle