Digitaal ondertekenen

Ondertekenen van documenten

Het wettelijk ondertekenen op eDIDAS hoog niveau wordt eenvoudiger en goedkoper dankzij elektronische handtekeningen en een digitale workflow. Het originele document wordt veilig afgeleverd in de persoonlijke kluis van uw klant. Waar het levenslang wordt bewaard. 

Kostenbesparend

Bespaar tijd en elimineer het risico op beschadigde of verloren documenten en handtekeningen door gebruik te maken van elektronische handtekeningen. En dit via alle mogelijke kanalen: e-mail, uw eigen portaal, of via de Doccle-app.

Opvolging en flow

Meerdere handtekeningen nodig? Zet een workflow op, bepaal zelf de volgorde van ondertekenen en krijg dagelijks een overzicht van wie wat ondertekend heeft. Doccle ondersteunt ook het in bulk ondertekenen van contracten voor b.v. bedrijfsleiders.

De beste ervaring

Doccle ondersteunt de bekendste ondertekenmethodes: van een eenvoudige digitale handtekening tot een hoog gekwalificeerde elektronische handtekening via Itsme. Een Doccle-account is handig, maar niet verplicht voor de ontvangers.

Icoon connecteren met partners in het rood

Rechtsgeldig en conform

Een elektronische handtekening is even rechtsgeldig als een handtekening op papier. Alle partijen ontvangen onmiddellijk een getekende versie van het document.

Hoor het ook eens van een ander

Laten ondertekenen via Doccle, dat is…

Ondertekenen in bulk
100% digitale workflow
Rechtsgeldige handtekeningen
Dagelijkse statusrapportering
eIDAS-certificatie
Ondertekende documenten blijven beschikbaar voor verzender én ontvanger
Contextuele links toevoegen aan documenten
Een betrouwbaar platform met een hoge beschikbaarheid

Start vandaag nog met ondertekenen via Doccle