Digitale kluis

De veiligste plek voor al je documenten

Zeg vaarwel tegen papierwerk. Bewaar al je facturen, contracten en andere documenten eenvoudig en veilig in Doccle. Zo hou jij altijd het overzicht én raak je nooit meer een document kwijt.

Van de zorgverzekeraar tot de watermaatschappij

Steeds meer informatie ontvang je digitaal. Doccle verwerkt in België inkomende documenten van meer dan 150 bedrijven en overheden en centraliseert deze in je persoonlijke, sterk beveiligde digitale archiefkast. Nu ook live in Nederland met dezelfde ambitie als we in België bij de start hadden.

Veilig bewaren en snel terugvinden

Nooit meer tijd verspillen met het zoeken naar verloren papieren. Elk document dat je ooit ontvangen hebt via Doccle blijft automatisch voor de rest van leven bewaard. En met de handige zoekfunctie haal je elk document in een handomdraai weer naar boven.

Eenvoudig delen en toevoegen

Documenten en data in Doccle deel je eenvoudig met anderen, zoals je partner, familie, boekhouder, notaris of makelaar. Ook eigen of reeds bestaande documenten, op papier of digitaal, kan je eenvoudig in Doccle plaatsen .

Icoon kluis archief

Geen abonnement

Je Doccle-archief is altijd gemakkelijk te raadplegen en te beheren via eender welke pc, tablet of smartphone. Bovendien betaal je geen abonnement: Doccle is volledig gratis en zal dat altijd blijven. Aangesloten bedrijven betalen voor het gebruik.

Hoor het ook eens van een ander

Sinds ik uit huis ben gegaan, doe ik zelf mijn administratie. Gelukkig heb ik Doccle ontdekt doordat ik mijn eerste salarisstrook kreeg via Doccle. Ondertussen heb ik mijn andere leveranciers toegevoegd via de app, heel makkelijk. Nu krijg ik alles via Doccle.

Femke D. (Doccle BE)

We hebben geen computer meer nodig thuis. Onze online administratie regelen we gewoon met de app van Doccle.

Zo zijn mijn facturen altijd op tijd betaald en mis ik geen belangrijke brieven meer.

Karin V. (Doccle BE)

Ik gebruik Doccle nu al een paar jaar via mijn computer. Ik heb alle bedrijven gekoppeld waar ik klant ben. Het is vooral handig voor de eigen bijdrage van mijn ziektekosten van het ziekenhuis. Nadat ik ze betaald heb, blijven ze automatisch bewaard in mijn archief.

Jeannine D.K. (Doccle BE)

Ik vind het een heel geruststellende gedachte dat al mijn documenten veilig bewaard blijven bij Doccle. En dat ik altijd en overal toegang heb. Zelfs als ik van telefoon verander, kan ik nog inloggen met mijn gebruikersnaam en wachtwoord.

Martine W. (Doccle BE)
Al sinds 2014 gebruik ik Doccle met een gerust gevoel. De documenten zijn van een betrouwbare afzender. Daarom loop ik veel minder risico voor phishing. Als mantelzorger laat ik ook de documenten van mijn moeder in mijn account toekomen. Zo kan ik gemakkelijk de administratie voor ons allebei regelen.
Wim B. (Doccle BE)

Documenten centraliseren in Doccle, dat is…

Een veilige digitale bewaarplaats voor jouw informatie
Zelf bepalen met welke bedrijven je verbindt
Eigen documenten toevoegen aan het Doccle-archief
Data delen met die partijen die je vertrouwt
Gratis documentarchief zonder abonnement
Toegankelijk vanaf pc, tablet of smartphone