Sectoren

Omdat we communicatie voor onze eindgebruikers zo makkelijk mogelijk willen maken, werken we sectoroverstijgend. Eén app waarin je zowel je betaalde energiefactuur, je verzekeringspolis of je pensioenoverzicht kan ontvangt. Lekker makkelijk, alles op één plek.

Sectoroverstijgend
Onafhankelijk
Non-concurrentieel

Verzekeren

Om de consument en MKB-er te beschermen zijn er vanuit Europa en Nederlandse tal van wetgevingen gemaakt rond eIDAS2.0, Open Data, Open Insurance, FiDa, Dora etc. Tegelijk geeft Kifid in huidige uitspraken al aan dat Mijn-Omgevingen en e-mail-communicatie niet meer voldoen aan klantgerichtheid. Tegelijkertijd is de beschikbaarheid van IT-personeel juist beperkt is.

Doccle ontzorgt de verzekeringsnemer en de verzekeraar door kant en klare communicatie oplossingen te bieden die de volledig voldoen aan deze nieuwe wetgevingen en de communicatie structureel verbetert.

Pensioenen

Door de implementatie van het nieuwe pensioenstelsel neemt de relevantie van effectieve communicatie met deelnemers aanzienlijk toe. Tegelijkertijd staat de sector voor ingrijpende systeemveranderingen die aanzienlijke investeringen vereisen, waar de beschikbare capaciteit van IT-personeel juist beperkt is.

Voor pensioen uitvoerders levert Doccle kant en klare en bewezen oplossingen. Hoge aanloop investeringen zijn niet nodig en koppelingen zijn eenvoudig en veilig te maken.