Doccle, jouw slimme administratiehulp met persoonlijke digitale kluis

Vereenvoudig je thuisadminstratie en deel je data veilig

Heb je moeite om al je documenten georganiseerd te houden? Overstroomt je inbox met berichten en documenten van verschillende dienstverleners? Vergeet je soms rekeningen te betalen? Doccle biedt de oplossing. We doen dit voor meer dan 3 miljoen gebruikers.

Met Doccle ontvang je documenten van organisaties in je persoonlijke kluis en kun je gratis tot 7.500 documenten zelf toevoegen. Zo behoud je eenvoudig het overzicht. En het beste van alles: Doccle is volledig gratis voor jou als gebruiker.

Jouw informatie veilig op 1 plek
Een persoonlijk, levenslang archief

De aangesloten organisaties betalen Doccle om veilig en gericht met hun klanten te communiceren. Hierdoor is Doccle kosteloos voor jou als gebruiker.

Eenvoudig en veilig je administratie op orde te krijgen (én houden)

Met een netwerk van meer dan 17.000 aangesloten organisaties en een gebruikersgemeenschap van meer dan 3 miljoen tevreden gebruikers, biedt Doccle een digitale verbinding die het mogelijk maakt om informatie efficiënt af te leveren en op te vragen.

3.000.000

3 miljoen gebruikers in België maken gebruik van Doccle en dat aantal blijft groeien. Ook in Nederland zijn er momenteel al duizenden gebruikers.

17.500

Meer dan 17.500 organisaties zijn aangesloten bij Doccle België. De Belgische berichtenbox is aan Doccle gekoppeld.

2014

Sinds 2014 live voor overheden en commerciële organisaties uit allerlei sectoren.

Een persoonlijk digitale kluis voor jouw documenten en gegevens
Jij bent in controle
Minder wachtwoorden onthouden
Voeg eigen documenten toe, op papier en digitaal
Minder last van spam of phishing
Betaal facturen snel online
Deel veilig data en documenten met wie je vertrouwt
Toegankelijk vanaf pc, tablet of smartphone
Ontvang aangetekende post digitaal
Machtig degene die je vertrouwt om jouw administratie te doen

Stap 1 – Digitaal verbinden

Op initiatief organisatie of gebruiker

Stap 2 – Informatie ontvangen

Archiveren, betalen, ondertekenen

Stap 3 – Informatie delen

Data en documenten – met toestemming

Weten wat Doccle voor jouw organisatie kan betekenen?

Organisaties kunnen hun servicegraad sterk verbeteren, krijgen 30% meer verkeer naar hun site en kunnen besparen op hun IT-kosten. Een eerlijk verhaal met een eerlijke dienst.  

Enthousiast over het gemak van Doccle?

Als jij overtuigd bent van Doccle en je inschrijft als fan gaan wij ons hard maken naar grote organisaties om gebruik te maken van Doccle.

Hoe meer mensen en organisaties meedoen, hoe makkelijker het wordt.

Dit zeggen anderen over Doccle

Sinds ik uit huis ben gegaan, doe ik zelf mijn administratie. Gelukkig heb ik Doccle ontdekt doordat ik mijn eerste salarisstrook kreeg via Doccle. Ondertussen heb ik mijn andere leveranciers toegevoegd via de app, heel makkelijk. Nu krijg ik alles via Doccle.

Femke D. (Doccle BE)

We hebben geen computer meer nodig thuis. Onze online administratie regelen we gewoon met de app van Doccle.

Zo zijn mijn facturen altijd op tijd betaald en mis ik geen belangrijke brieven meer.

Karin V. (Doccle BE)

Ik gebruik Doccle nu al een paar jaar via mijn computer. Ik heb alle bedrijven gekoppeld waar ik klant ben. Het is vooral handig voor de eigen bijdrage van mijn ziektekosten van het ziekenhuis. Nadat ik ze betaald heb, blijven ze automatisch bewaard in mijn archief.

Jeannine D.K. (Doccle BE)

Ik vind het een heel geruststellende gedachte dat al mijn documenten veilig bewaard blijven bij Doccle. En dat ik altijd en overal toegang heb. Zelfs als ik van telefoon verander, kan ik nog inloggen met mijn gebruikersnaam en wachtwoord.

Martine W. (Doccle BE)
Al sinds 2014 gebruik ik Doccle met een gerust gevoel. De documenten zijn van een betrouwbare afzender. Daarom loop ik veel minder risico voor phishing. Als mantelzorger laat ik ook de documenten van mijn moeder in mijn account toekomen. Zo kan ik gemakkelijk de administratie voor ons allebei regelen.
Wim B. (Doccle BE)

Vragen?
We zijn er om te helpen

Een overzicht van alle vragen? Ga naar help & support
 • Doccle is helemaal gratis voor jou als gebruiker. De bedrijven die hun documenten naar jou versturen, betalen wel voor onze diensten. Net zoals ze de postzegel hadden betaald, als ze de brief met de post hadden verstuurd. Voor jou kost dat (gelukkig!) niks.

 • Ja, je account en documenten worden in een digitale, versleutelde kluis bewaard. Hierdoor heb je overal en met elk toestel toegang tot je account. Het enige wat jij nodig hebt, zijn je inloggegevens.

 • Doccle hecht veel belang aan je veiligheid. Daardoor kunnen alleen betrouwbare bedrijven die met ons samenwerken, documenten toevoegen op Doccle. De documenten in Doccle zijn dus altijd echte documenten. De documenten zelf zijn ook versleuteld, zodat alleen jij ze kunt zien.

 • Als jij helemaal overtuigd bent van Doccle en je inschrijft als fan gaan wij ons hard maken naar grote organisaties om gebruik te maken van Doccle.

  Hoe meer mensen meedoen, hoe makkelijker het wordt.

  Doccle is een bewezen platform in België. Meer dan 2,9 miljoen mensen maken hier dagelijks van gebruik.

  Doe mee en laten we samen onze administratie makkelijk organiseren!

  Wat we samen kunnen bereiken