Werken bij Doccle

Bij Doccle begrijpen we hoe belangrijk het is om werk te vinden dat je passie aanspreekt. Daarom zijn we altijd op zoek naar gepassioneerde mensen om ons team te versterken en een verschil te maken. Wij zijn een bedrijf vol enthousiastelingen die het leven voor iedereen makkelijker willen maken.

En als je op zoek bent naar een carrière die zowel uitdagend als lonend is, kan je bij ons terecht. Dus waarom wachten? Kom vandaag nog bij het Doccle-team en laten we er samen voor gaan!

Werken bij Doccle - work life balance

Uitstekende work-life balance

Bij Doccle geloven we dat een gezonde balans tussen werk en privé essentieel is voor het succes van zowel onze werknemers als ons bedrijf. We weten dat gelukkige, tevreden werknemers productiever en creatiever zijn. Daarom geven we prioriteit aan het creëren van een positieve werkomgeving waarin je zowel persoonlijk als professioneel kunt uitleven.

Thuiswerken wanneer je wilt, royale vakantietijd en een ondersteunende teamcultuur die het gemakkelijk maakt om een gezonde balans tussen werk en ontspanning te vinden. Dus als je op zoek bent naar een bedrijf waar je welzijn net zo belangrijk is als je vaardigheden, dan is Doccle de perfecte plek voor jou.

Werken bij Doccle - vrouw gsm op tafel

Jij als individu

We verwachten dat je ambitieus bent. Zo help je ons groeien als bedrijf, maar kun je ook jezelf ontwikkelen als individu. Onze klanten en eindgebruikers zijn de drijvende kracht achter alles wat we doen. Zij staan centraal in onze bedrijfscultuur. Wij geloven in het behandelen van elkaar met respect, op een manier zoals we zelf behandeld willen worden.

We vragen je om iets te bouwen waar onze klanten blij van worden. We verwachten dat je verantwoordelijkheid neemt en verder gaat dan wat van je verwacht wordt. Dat je zelf als eerste actie onderneemt. Onze teamleden zijn innovatief, kijken altijd een stap verder en streven continu naar verbetering.

Groepsfoto Doccle

Fijne mensen in een hecht team

Bij Doccle geloven we dat optimisme een morele plicht is. Ons team van enthousiaste en positieve mensen zet zich elke dag in om het beste digitale platform voor het beheer van belangrijke documenten en gegevens te bieden. We zijn een hecht team dat samenwerkt om onze visie te realiseren en we zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die onze passie delen. Sluit je aan bij ons team en ontdek zelf de fijne werksfeer bij Doccle!

Onze waarden en normen

We geloven in transparante samenwerking om de weg naar onze visie uit te stippelen. We hechten waarde aan open communicatie met regelmatige updates. We willen je op alle mogelijke manieren motiveren en waardering tonen voor je werk.

We geloven in wederzijds respect en het creëren van een stimulerende werkomgeving, of dat nu bij Doccle is of bij je thuis. En natuurlijk weten we dat het leven te kort is om altijd serieus te zijn – daarom bieden we ons team graag een drankje en een beetje plezier om ons allemaal weer op te laden.

Vision

Transparancy

Encourage

Appreciation

Fun

Het werken voor Doccle is voor mij leuk, bijzonder en innovatief omdat ik dagelijks met mensen uit uiteenlopende Nederlandse organisaties in heel verschillende sectoren werk. Samen met hen ben je bezig hoe de communicatie en servicegraad beter kan en hun klanten tevredener worden. Ook is de samenwerking met het Belgische team heel prettig en open met regelmatig tijd voor een borrel met een Belgisch biertje!

Otto

Werken bij Doccle betekent het bevorderen van innovatie, samenwerking en klanttevredenheid, waarbij iedereen bijdraagt aan het eenvoudiger maken van datasharing en documentbeheer. Het is ontzettend leuk om te werken met gedreven en gezellige collega’s, zowel tijdens werktijd als bij de verschillende team events en borrels!

Maikel

Bij Doccle is er veel ruimte voor persoonlijke en technologische ontwikkeling, waarbij er wordt geluisterd naar iedereen zijn input. Het werken aan ‘Datasharing’ zorgt voor een leuke uitdaging. Naast werk zijn de drinks met collega’s altijd een goede afwisseling!

 

Thierry

Onze vacatures

"*" indicates required fields