Document afleveren

Documenten afleveren

Of het nu gaat om klanten, medewerkers, leveranciers of partners: breng verzonden documenten makkelijk onder hun aandacht. Dit door ze te af te leveren in de persoonlijke kluis van de gebruiker. 

Verstuur efficiënt via elk kanaal

Laat ontvangers de keuze via welk kanaal ze uw documenten het liefst verwerken. Doccle biedt ondersteuning voor diverse digitale kanalen voor documentbezorging en zelfs voor papieren aflevering indien nodig.

Nooit meer vergeten

Zodra een document verstuurd wordt, krijgt de ontvanger een notificatie. Idem als de vervaldatum van een factuur nadert. Bovendien blijven documenten dankzij het digitale archief altijd en overal raadpleegbaar voor de ontvanger.

Koppeling met portalen

Heeft u al een eigen klantenportaal? Geen probleem, want ook daarmee kan Doccle integreren voor het zichtbaar maken van digitale documenten via deze omgeving. Doccle zorgt voor gemiddeld 30% meer verkeer naar uw eigen klantenportaal.

Icoon automatisch documenten delen in het blauw

Geef phishing en fraudeurs geen kans

Ontvangers willen zekerheid over de identiteit van de afzender. Documenten komen daarom terecht in de Doccle-app waar geen spam, reclame of fraude-pogingen kunnen toekomen. Zo vermindert het risico op reputatieschade en financiële risico’s.

Hoor het ook eens van een ander

Documentverzending via Doccle, dat is…

Verzenden via meerdere kanalen
Digitaal of papier
Plaats documenten in een levenslang archief
Integratie met uw bestaande klantenportaal
Voldoen aan wettelijke verplichtingen
Bereik iedereen, met of zonder Doccle-account
Betrouwbaar platform met een hoge beschikbaarheid
Notificatie bij elk nieuw document
Tot 30% meer verkeer naar uw klantenportaal

Start vandaag nog met documenten afleveren via Doccle